Publicat el 28 Maig 2015
Imprimeix

 

 

Emili Rivelles, portaveu d’Ara Tarragona, ha manifestat aquesta tarda que malgrat no haver obtingut representació a l’ajuntament estan contents i orgullosos amb els resultats obtinguts en les darreres municipals: “Partíem amb desavantatge perquè érem l’únic partit que havia de donar a conèixer la seva marca, les seves sigles i havia d’explicar perquè es presentava a les eleccions. Vam començar molt tard i la campanya ha estat més intensa i molt més dura que per la resta. Hem tingut menys recursos i menys impacte mediàtic”.

Malgrat els contratemps, el grup municipalista va aconseguir 1.862 vots, aquesta xifra, en comparació a les darreres municipals del 2011 “són tants vots com els que van treure junts Ciutadans i la CUP al 2011 i quasi els mateixos que va treure ERC fa quatre anys” ha afirmat Rivelles, afegint que “l’abstenció alta era l’únic factor que ens hagués salvat però la participació va augmentar i això ens va complicar més la situació. Igualment, si en pocs mesos hem aconseguit aquesta xifra, què podríem aconseguir amb el mateix nivell de treball i el temps necessari?”.

Valorant la campanya, Emili Rivelles ha agraït l’esforç a totes les persones que formen o han format part d’Ara Tarragona des de que es va constituir. “La nostra campanya s’ha basat sobretot en trepitjar carrer, donar a conèixer el nostre projecte de primera mà i poder parlar amb els tarragonins i saber quines són les necessitats i preocupacions reals”.

El fet de ser un partit municipalista i nou també ha condicionat en la manera de fer campanya: “som un partit petit i amb pocs recursos. La campanya l’hem subvencionat amb recursos propis dels membres del partit que hem anat fent aportacions per poder dur a terme la campanya electoral”.

Per aquest motiu, Ara Tarragona va optar per apostar per la política de microgestió. Tal com ha explicat Rivelles: “Ara no és moment i tampoc hi ha recursos per pensar en grans inversions per la nostra ciutat. Nosaltres apostem per una política de microgestió, intentant solucionar els problemes que de veritat afecten als ciutadans i intentar fer-los-hi la vida més senzilla. Serà el temps dels grans projectes quan els tarragonins i tarragonines no tinguin altra més preocupació que aquesta”.

 

Futur d’Ara Tarragona

Tal com ha anunciat Emili Rivelles, i “per respecte a les 1.862 persones que ens han mostrat el seu suport, ARA Tarragona es tornarà a presentar a les eleccions de l’any 2019 i ho farà amb Emili Rivelles al capdavant”.

Segons Rivelles, ara no és el moment d’abandonar quan el partit està anant pel bon camí que Tarragona necessita perquè creixi i arribi a l’estatus que ha d’arribar: “malgrat no haver aconseguit representació per fer sentir la nostra veu dins del consistori, exercirem oposició des de fora de l’Ajuntament, intentarem fiscalitzar tot el que estigui en la nostra mà i seguirem lluitant, malgrat que sigui més difícil, i per la nostra ciutat i pels tarragonins”

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand