Imprimeix

Tarragona no pot continuar vivint d’esquena al mar. Promourem la connexió entre la Rambla i el mar mitjançant un ascensor que aprofitarà el forat ja existent pel pàrquing de la Rambla Nova. Aquest sòcol obrirà una sortida al lateral del jardí del Balcó del Mediterrani i, mitjançant una passarel·la, arribarà fins a la platja i als comerços del Port Esportiu amb el menor impacte visual possible.

 

Dignificarem els accessos a Tarragona, carreteres, avingudes i ponts, tant quan s’hi arriba en vehicle com caminant. Cuidarem de l’ornat públic per tal que Tarragona sigui una ciutat maca i atractiva pels d’aquí i els de fora.

 

Perseguirem i sancionarem a aquells propietaris que tinguin els seus solars en males condicions, amb edificis en runes i que no compleixin les normatives vigents. És impensable que a Tarragona hi hagi tants edificis buits, que alguns d’aquests causin desperfectes a la via pública i inclús accidents a vianants, i que no se sancioni a ningú.

 

Establirem un pla d’usos a tota la ciutat, definint quin tipus d’activitat es poden desenvolupar a cada indret i quins no, prestant una atenció especial a les zones turístiques i d’especial valor ciutadà.

 

Condicionarem els accessos al Pont del Diable, millorant-te l’entrada tant per vehicles particulars com la parada de la línia de l’EMT. En millorarem també la senyalització.

 

Acabarem de semipeatonalitzar els carrers entre el Mercat Central i el Carrer Unió. Potenciarem així el comerç en tota aquesta zona de botigues i productes típics, de comerç local i tarragoní.

 

Enjardinarem el terrat del Palau Firal per donar un pulmó verd al centre de la ciutat. Hi habilitarem una zona per tal que els gossos de tot el centre tinguin un lloc on córrer.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand