Imprimeix

Instal·larem càmeres de seguretat, pactades amb els veïns, als barris de Llevant, Sant Salvador, Ponent i a la Part Baixa. Són moltes les reclamacions per part dels veïns que alguns punts de la ciutat no són segurs. Amb aquestes càmeres, es podran tenir vigilats certs indrets de la ciutat per intentar acabar amb aquesta inseguretat deguda a actes incívics.

 

Potenciarem patrulles nocturnes a les zones amb més incidents del Centre, Llevant, Sant Pere i Sant Pau i Ponent. Per acabar de complimentar la funció de les càmeres de seguretat, impulsarem aquestes patrulles per eradicar la inseguretat a la ciutat.

 

Apostarem pel cos de policia de proximitat per fer més segures les àrees de residència i tot el teixit comercial. D’aquesta manera s’afavoreix el contacte personal amb els veïns, associacions o visitants amb la finalitat de conèixer les necessitats i demandes quant a seguretat i qualitat de vida. La policia de proximitat a Tarragona ajudarà a la tramitació i seguiment d’anomalies, millorant la seva coordinació amb els diferents departaments municipals per poder-les solucionar més ràpidament.

 

Incentivarem una major coordinació entre els cossos de seguretat així com una millora de la relació entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. La policia de proximitat podrà ajudar als diferents cossos en la realització periòdica de funcions en àmbit municipal.

 

Establirem unes reunions periòdiques entre associacions i veïns amb la policia de proximitat per parlar de com està la situació a les diferents zones de la ciutat, poder intercanviar opinions. En aquestes reunions, el cos policial també pot ajudar als veïns ensenyant-los tècniques i maneres d’actuar davant de situacions puntuals com robatoris.

 

Promourem polítiques orientades a la prevenció de la delinqüència. Aquestes polítiques contenen programes que ataquen de manera directa a totes les àrees de possible gestació del delicte. D’aquesta manera, implementarem múltiples i complets programes destinats a la joventut, la família, la comunitat i la drogoaddicció.

 

Instal·larem lectors de matrícules a punts conflictius de la ciutat per tal que els cossos de seguretat puguin tenir controlats i poder detectar vehicles robats o fitxats i, així, poder intervenir més ràpidament.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand