Imprimeix

Aplicarem bonificacions fiscals als autònoms i als emprenedors. Fomentarem la creació d’empreses a Tarragona i facilitarem els lloguers de locals als qui comencin un negoci. Impulsarem la generació de treball i ocupació a Tarragona.

 

Crearem dos tipus de targes d’aparcament per empresaris i autònoms: una per tenir descompte a les zones blaves i una altra d’abonament pels aparcaments municipals. Aquestes dues targes aniran en funció de la professió. Implantarem unes tarifes amb les que, amb la tarja de zona blava, pagaràs una quantitat al mes cosa que t’oferirà dues hores gratis al dia a les zones blaves. Aquesta mesura es sobretot per treballadors que fan serveis domèstics o ràpids i no han d’aparcar tot el dia a la mateixa zona. L’altra tarja consistirà en un abonament especial pels aparcaments municipals.

 

Generarem llocs de feina amb formació reglada i incorporada després d’haver identificat nínxols de treball on faci falta demanda de treball.

 

Promourem la “Tarragona Activa” establint un viver d’empreses per facilitar l’emprenedoria apostant per projectes innovadors. El viver té com a objectiu facilitar la creació d’empreses facilitant, de forma temporal, el suport i l’espai físic necessari per al desenvolupament d’un projecte.

 

Farem possibles projectes de micromecenatge amb un procés de selecció de propostes i dotació pressupostària complementària.

 

Instarem a les empreses que s’estableixin a Tarragona a contractar gent de la ciutat. Donarem prioritat als tarragonins en situació d’atur a l’hora de seleccionar personal d’aquestes noves empreses que s’instal·lin a la ciutat.

 

 

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand