Imprimeix

Traslladarem l’ajuntament de la Rambla Nova a l’edifici de la URV a la Plaça Imperial Tàrraco. Potenciarem l’OMAC virtual per tràmits online i una subseu seva a cada barri. L'antic edifici on s'ubicava la Facultat de Lletres de la URV és de propietat municipal. Creiem innecessari seguir pagant un lloguer per les dependències on actualment s'ubica l'Ajuntament de la Rambla Nova. En un exercici d'estalvi de la despesa pública en equipaments, proposem aquest trasllat. Però a més farem que les OMACs que s'ubiquin als barris siguin funcionals amb un horari suficient. I promourem la utilització de la pàgina web municipal, per agilitzar tràmits, estalviar temps i recursos.

 

Donarem accessibilitat a tots els continguts i documents de l’ajuntament mitjançant una gestió lliure de continguts, respectant la protecció de dades. Reclamem transparència total. Tothom ha de poder consultar el que consideri convenient relatiu a l'activitat del consistori, sempre respectant la legalitat vigent en matèria de protecció de dades. Posant la informació a disposició de la ciutadania avalem un Ajuntament lliure de corrupció, i de la opacitat que l'alimenta.

 

Fomentarem la informació ciutadana creant un entorn web transparent fent públic els sous de tots els polítics i totes les dades de l’administració. Informarem a través d'un lloc web de les retribucions brutes anuals i de les variacions patrimonials de les persones treballadores de més rang en organismes i empreses públiques i de les que ocupin un càrrec electe, fins que s'esgotin el seu mandat. Convertirem l’Ajuntament de Tarragona amb un exemple de transparència i Govern Obert. Sense dependències de ningú, i amb les mans netes, denunciarem i controlarem que totes les accions compleixin la legalitat en tot moment.

 

Implantarem el Wi-Fi públic que arribi a tots els punts de la ciutat i instarem a les companyies telefòniques a la millora dels serveis de cobertura mòbil, dades i fibra òptica. Volem oferir un servei de Wi Fi obert que permeti la connexió a Internet des de gran part de la via pública. Els punts d'accés estaran ubicats a l'interior d'equipaments municipals i en diferents espais al carrer, incloent 2 punts en cada barri, en les urbanitzacions, i parcs i jardins. Fins assolir gradualment un total de 30 punts i conformar una xarxa Wifi pública ciutadana i de lliure accés.

 

Amb aquesta iniciativa facilitem l'accés a Internet però també la incorporació de la tecnologia a la vida quotidiana de la ciutadania.

 

Farem consultes populars per valorar la viabilitat i conveniència de totes aquelles obres públiques que superin un import a determinar i d’aquells grans projectes de ciutat.

 

La col·laboració ciutadana serà incorporada en l’acció de govern municipal. Creiem que la ciutadania ha de decidir sobre aquells projectes que modifiquen substancialment la ciutat o requereixen una forta inversió, perquè són els seus diners i és la seva ciutat. Empoderarem la ciutadania creant una cultura participativa. Destacant el paper actiu i el potencial creatiu dels tarragonins i tarragonines.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand