Imprimeix

Crearem les Brigades d’Intervenció Ràpida (BIR) específiques per a cada barri que faran, especialment, reparacions i neteja a fons. Ampliarem les brigades existents però estenent la seva actuació als barris. Que de forma continuada posin remei als petits desperfectes que es vagin detectant. Amb actuacions puntuals s'evita la degradació i la necessitat de fer grans inversions per recuperar espais abandonats.

 

Revisarem el contracte de neteja per a fer-la més intensiva i a tots els racons de la ciutat. Exigirem a l’empresa concessionària neteges del clavegueram pel control de plagues.

 

Donarem la importància que es mereix al contracte amb l'empresa concessionària de la neteja. Millorarem i ampliarem el servei de recollida per a bars i restaurants, generant una quantitat important de residus ben seleccionats i que en facilita el seu reciclatge. S'exigirà la neteja periòdica del clavegueram per evitar la proliferació de plagues que perjudiquen la salubritat, el comerç i la imatge de la ciutat.

 

Canviarem l’horari de recollida d’escombraries per conciliar la neteja de la ciutat amb el descans dels veïns. El servei de recollida de les escombraries s'ha de realitzar amb la màxima eficiència. Sense afectar el descans veïnal, si es realitza en horari nocturn. Però tampoc causant col·lapses en el trànsit de vehicles, si es realitza en horari diürn, a l’inici de la jornada laboral. Aquests canvis han d'acompanyar-se d'una revisió del emplaçament dels punts de recollida selectiva.

 

Farem extensiva la neteja de la ciutat als polígons industrials i accessos a la ciutat. Sancionarem els propietaris que no mantinguin netes les seves parcel·les. Cuidarem que la neteja dels accessos a la ciutat sigui tant escrupolosa com al centre de la ciutat. Incrementarem el personal destinat a la neteja

 

Per tal de fer un control preventiu d'incendis s'exigirà als propietaris de parcel·les sense urbanitzar que duguin a terme un manteniment adequat d'aquests espais.

 

Adequarem els camins rurals i urbans del terme municipal potenciant les rutes existents i creant-ne de noves.

 

Desenvoluparem una veritable política mediambiental que s'ocupi de regularitzar el pulmó verd que envolta la ciutat. Farem un manteniment continu de camins i vials. I durem un control preventiu d'incendis de tota la massa forestal, especialment en aquells punts més pròxims a zones residencials. Tenint cura dels boscos i espais verds donem qualitat de vida a la ciutadania però també afegim valor turístic a la ciutat.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand