Imprimeix

Crearem habitatge públic adaptat a la gent gran. Oferirem a les persones de la tercera edat un habitatge adaptat i confortable on puguin tenir atenció directa o indirecta que garanteixi la seva autonomia. Instarem a l’Ajuntament de Tarragona a impulsar la construcció dels nous habitatges, en col·laboració amb la Generalitat, o es podria arribar a acord amb el sector privat en cas d’apostar per l’adaptació d’edificis ja construïts i actualment buits.

 

Prioritzarem les polítiques que importen als joves. L’ocupació, habitatge i transport seran els punts de referència per Ara Tarragona i així impulsar de nou la joventut de la ciutat.

 

Promourem un programa d’habitatge per gent jove a partir de les llars buides dels jubilats. A partir de la creació d’habitatge públic, les llars de jubilats que quedin buides i passen a propietat de l’Ajuntament, es posaran en una borsa d’habitatge per a joves a preus més assequibles.

 

Crearem espais de treball a tots els barris per fer locals d’estudi per joves i universitaris. Implantarem sales de treball equipades per tal que els estudiants que ho desitgin, les puguin demanar per unes hores.

 

Convocarem un consell de participació intergeneracional entre joves i ancians per fomentar la participació social. Crearem programes de treball entre joves i grans per compartir experiències. Aproparem les noves tecnologies a canvi d’experiència.

 

Implantarem parcs especials per afavorir l’esport entre la gent gran. Incentivarem l’exercici físic per fer salut, mantenint una vida activa a nivell psicològic i social a partir de la creació d’una xarxa de parcs amb mobiliari especial per aquests exercicis.

 

Fomentarem l’oci nocturn a la ciutat de Tarragona. Aconseguirem que Tarragona tingui una vida nocturna a l’alçada de la capitalitat. No podem permetre que el nostre jovent hagi d’anar a ciutats veïnes per gaudir de l’oci nocturn amb el cost i la perillositat que això suposa. Revitalitzarem l’oci nocturn a Tarragona, acabant amb l’oligarquia actual de locals d’oci i potenciarem l’establiment d’una discoteca de renom per reviure l’oci nocturn a la ciutat amb convivència del descans dels veïns.

 

Potenciarem l’esport base tarragoní de qualsevol especialitat esportiva per tal d’aconseguir en els propers vuit anys, un o més esportistes d’èlit de la nostra ciutat.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand