Imprimeix

Posarem en funcionament l’Oficina de Promoció de Tarragona que farà treballar conjuntament les àrees de turisme, comerç, cultura, festes i patrimoni. Aquesta Oficina Tècnica es posarà en marxa per a que els departaments comparteixin informació i recursos. Un veritable espai de treball transversal amb l'únic objectiu de promoure la ciutat. La sinergia que en resulti permetrà col·locar el lloc que a Tarragona li pertoca dins el mapa turístic, cultural i folklòric, a nivell autonòmic, estatal i internacional.

 

Buscarem empresaris privats que inverteixin en la construcció de petits hotels amb encant a la Part Alta i fomentarem l’adquisició de la Tarragona Card. Indubtablement la Part Alta de Tarragona constitueix un reclam turístic. Cal potenciar aquest element oferint allotjament de qualitat, que permeti allargar la durada pernoctacions turistes a la ciutat. Cal fidelitzar els/les clients/es del petit comerç de la ciutat, oferint descomptes i certs avantatges.

 

Renegociarem l’actual contracte entre l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació, la Cambra de Comerç i l’Autoritat Portuària per incrementar l’arribada de creuers de luxe a la ciutat. Facilitarem que el Port de Tarragona disposi d'una terminal de creuers funcional, tot i que provisional. Treballarem amb tots els agents implicats amb l'objectiu de potenciar la captació d'activitat creuerística. Fent possible que es tiri endavant el projecte de creació d'una terminal de creuers en una esplanada de nova creació.

 

Donarem un nou impuls al concurs de focs d’artifici per recuperar la qualitat que tenia. Recuperarem la importància del concurs de focs artificials que ha arribat a consolidar-se com un atractiu més de la història recent de la nostra ciutat. Buscarem patrocini per rellançar Tarragona de nou al firmament pirotècnic.

 

Farem que el mercat de marxants torni a la Plaça Corsini per revitalitzar el comerç i atraure turisme al cor de Tarragona. En alguns punts del centre de la ciutat s'està observant certa decadència amb el tancament de locals comercials. La manca d'un pla d'usos exhaustiu de la zona centre ha provocat la proliferació de tot tipus de comerços al centre de la ciutat. Cuidarem el centre de la ciutat per fer-lo un espai agradable per passejar, comprar, en definitiva un atractiu per gaudir.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand