Imprimeix

Descarrega't el nostre programa electoral en pdf

Ara Tarragona és un projecte impulsat per persones que sabem que Tarragona necessita un canvi immediat i urgent per sortir del seu estat actual. No tothom té feina, molts tarragonins se senten insegurs i farts de pagar preus abusius per aparcar a la seva ciutat. La Tarragona actual té molts problemes i la gran majoria es poden solucionar treballant intensament des de la ciutat i només per la ciutat. Ara Tarragona és l'única alternativa a aquest canvi necessari.

Les dotze accions més urgents a realitzar per Ara Tarragona són aquestes:


1. Incentivarem bonificacions especials per a autònoms i emprenedors i fomentarem la creació d'empreses a Tarragona.


2. Instal·larem càmeres de seguretat, pactades amb els veïns, en els barris de Llevant, Sant Salvador i la zona de la Part Baixa de Tarragona.


3. Fundarem la Taula Social de l'Habitatge, integrada per tots els actors socials, agents del tercer sector i la PAH.


4. Posarem a l'abast de persones de la tercera edat habitatge públic adaptat.

5. Crearem les Brigades d'Intervenció Ràpida (BIR) específiques per a cada barri la funció del qual serà, especialment, neteja a fons i reparacions.


6. Implantarem la gratuïtat dels primers 20 minuts en els pàrquings municipals. Així, evitarem embussos i llargues cues de trànsit.


7. Farem consultes populars per valorar la viabilitat i conveniència de la gran majoria d'obres públiques.


8. Posarem en funcionament l'Oficina de Promoció de Tarragona que farà treballar conjuntament les àrees de turisme, comerç, cultura, festes i patrimoni.


9. Convertirem la Casa de la Festa al Centre d'Interpretació de la Cultura Popular i la traslladarem al Banc d'Espanya conjuntament amb una gran oficina d'informació turística.

 

10. Traslladarem les oficines de l'ajuntament de la Rambla Nova a l'edifici de la URV de la plaça Imperial Tarraco i potenciarem una OMAC virtual per realitzar tràmits online.


11. Promourem la connexió entre la Rambla Nova i la platja mitjançant un ascensor aprofitant el buit del pàrquing.

 
12. Crearem l'Oficina Municipal de Protecció dels Animals.

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand