Publicat el 18 Maig 2015
Imprimeix

 

 

Els municipalistes són els ‘referents’ d’aquesta campanya electoral. Segons la formació política Ara Tarragona, molts dels partits que concorren als comicis del proper diumenge els plagien les propostes i “amb uns petits canvis se les fan seves”.

Emili Rivelles, candidat d’Ara Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, ha denunciat que els cas més rellevant és el de la proposta que va presentar en matèria de seguretat. el passat 8 de maig

Els municipalistes volien implantar càmeres de seguretat amb lectors de matrícula als barris de Llevant, Part Baixa i Sant Salvador, en una primera fase i alhora, crear la policia de proximitat a la ciutat, afegir patrulles policials nocturnes i instal·lar una caserna a La Mora.

Socialistes i convergents ‘a remolc’
Segons Rivelles, el PSC, encapçalat per l’actual alcade, Josep Fèlix Ballesteros, va anunciar tres dies més tard que ‘l’Ajuntament vol posar en marxa un sistema d’enregistrament de matrícules molt més econòmic que la videovigilància amb menys entrebancs legals on s’enregistren petits vídeos amb la matrícula als accessos a les urbanitzacions’. Aquesta proposta “se la van fer seva” i “és una mostra més que el PSC, sense idees i desgastat, amb falta d’imaginació i d’inoperància”.

La proposta socialista ha arribat ara “quan ja fa molt de temps que a Cala Romana, per exemple, hi ha tràfic de drogues i prostitució i no han fet res. Sempre prometen i no fan mai res, els veïns n’estan fins als nassos”, han denunciat els municipalistes.

Els convergents també han fet una presentació de propostes per millorar la seguretat a la ciutat de Tarragona i una d’elles, és instal·lar videovigilància i crear la policia de proximitat, anunciada el passat 15 de maig. “La campanya de ‘xapuses’ i despropòsits de CiU va més enllà de la falta d’imaginació per part del candidat i els seus assessors. No tenen imaginació i van a remolc, copiant les idees d’Ara Tarragona”, ha sentenciat l’alcaldable. El grup independent també ha recriminat a CiU que “nosaltres fem propostes de veritat i no ens es dediquem a vendre salsitxes i a fer paelles a les que no hi va ningú”.

Ara treu pit
“Que es fixin en nosaltres vol dir que estem fent les coses bé i que inspirem als grans”, ha dit Rivelles qui ha afegit que els partits grans “han deixat la ciutat adormida i ara han de recórrer a plagiar idees d’altres partits, com el nostre”, ha conclòs Rivelles.

 

Troba-ho als mitjans:

La República Checa

Tarragona21

La ciutat de Tarragona

Circ de Tarragona

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand