Imprimeix

 

1- L’Emili Rivelles Curto és nascut a Tarragona fa 42 anys. L’Emili és un tarragoní de tota la vida. Solter i sense fills, té la il·lusió de formar una família en un futur no massa llunyà. Des de ben petit va estudiar al col·legi Lestonnac – L’Ensenyança i posteriorment va realitzar estudis universitaris a l'INEFC Lleida. La seva vida ha estat sempre lligada al món esportiu.

De l’esport ha aprés a ser disciplinat i a treballar en grup, a tenir un caràcter familiar i obert. És una persona emprenedora i que s’arrisca quan toca. Actualment gestiona, conjuntament amb el seu germà, la seva pròpia empresa relacionada amb l’esport que ha esdevingut una de les més representatives en el món de la gestió esportiva i especialment en recursos humans en l’esport.

L’empenta i la valentia van portar a l’Emili ara a fer un pas endavant per la seva ciutat i a presentar-se al capdavant del projecte d’Ara Tarragona que lidera al costat de moltes altres persones compromeses per aconseguir que Tarragona faci el canvi que necessita.

L’Emili ja té una certa experiència en el món polític però no vol caure de nou en un partit que marca les directrius des de fora i on les decisions no es consensuen entre tots. Per a ell, els projectes per a una ciutat han de tenir com a nucli de treball i opinió a tots aquells que en formen part.

Transparència, sinceritat i honestedat són l’essència d’una persona que viu a Tarragona i per Tarragona, que treballa per la seva ciutat des de sempre i ARA.

 

 

pep manresa

 

 

 

 

2- El Pep Manresa té 60 anys. Titulat com a Tècnic Superior en Delineació, ha treballat en el sector de la banca. De caràcter molt amigable i perseverant i ex integrand del Comitè Local de CDC, actualment regenta un negoci d’administració de comunitats de propietaris i patrimoni de la ciutat.

 

Per què Ara Tarragona?

“Ara Tarragona té un projecte de ciutat molt engrescador mentre que l’aposta actual de CiU m’ha decebut i no hi confio. Toca treballar a favor de la nostra ciutat i en bé de les persones. Ara Tarragona sí planteja aquestes línies de treball com a essència”.

 

 

 

 

 

cristina barco

 

 

 

 

 

3- La Cristina Barco té 41 anys. És enginyera tècnica industrial i treballa des de fa 17 anys a MAHLE Behr Spain SA, Montblanc. Afiliada a la UGT i membre del comitè d’empresa, és representant sindical a nivell europeu. La Cristina és constant lluitadora per millorar i mantenir les bones condicions laborals pels treballadors.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè és necessari un canvi. Hem de donar un pas endavant a una altra forma de fer política. S’ha d’avançar, ha d’haver un canvi i crec i estic convençuda que Ara Tarragona ho pot aconseguir”.

 

 

 

 

joan boronat

 

 

 

 

 

4- El Joan Boronat té 40 anys. És graduat en Relacions Laborals i treballa com a agent immobiliari col·legiat. Obert, proper i inquiet, és un tarragoní recorregut per pertànyer a la colla dels Xiquets del Serrallo des de fa més de 20 anys i autor del llibre “El Pilar Caminant, fet referencial Tarragoní”.

 

Per què ara Tarragona?

“Perquè prefereixo que m’acusin de somiatruites que penedir-me de no haver-ho intentat. Ja m’he cansat d’estar queixar-me i no fer res al respecte. Si crec que puc canviar alguna cosa, actuaré per aconseguir-ho”

 

 

 

 

 

cristina abellan

 

 

 

 

 

5- La Cristina Abellán té 47 anys i és Graduada Social. Sincera, amiga dels seus amics i molt organitzada, és treballadora en una important empresa de Tarragona en el departament de RRHH.

 

Per què Ara Tarragona?

Perquè és un partit nou amb gent compromesa de veritat per treballar i aconseguir un canvi a Tarragona

 

 

 

 

 

 

david serra

 

 

 

 

6- El David Serra té 47 anys. Guionista, realitzador i docent en narrativa audiovisual, actualment treballa com a zelador als quiròfans de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Creatiu, dinàmic, curiós i molt accessible, el David també és delegat sindical de la UGT i forma part de l’equip TEDxpdf.

 

Per què Ara Tarragona?

“Sóc a l’Ara Tarragona perquè ARA toca fer les coses d’un altra manera. Amb l’ARA TARRAGONA he trobat un partit jove, amb les idees clares i l’entusiasme suficient per canviar la manera de fer política: mirant cap al futur i sense dictats que vinguin de fora. 

 

 

 

 

 

maria andreu

 

 

 

 

 

7- La Maria Andreu té 34 anys i és sociòloga. Sincera, dinàmica i autodidacta, es declara en aprenentatge constant. És una lectora incansable, defensora de la llibertat i la igualtat d'oportunitats.

 

Per què Ara Tarragona?

“Ara Tarragona m'ofereix l'oportunitat de comprometre'm amb un projecte que té l'objectiu de canviar Tarragona, des de la perspectiva d'una nova forma de fer política, més participativa, col·laborativa i propera. Que sense dependre d'entitats supramunicipals pot defensar els interessos de la gent que viu a la ciutat”.

 

 

 

 

marina llaurado

 

 

 

 

 

8- La Marina Llauradó, de 29 anys, és advocada laborista. Propera, reivindicativa i molt treballadora, està implicada en causes animalistes, socials i culturals. Recentment, s’ha incorporat a la Secció de Dret Animal del Col·legi d’Advocats de Tarragona. Per altra banda, forma part dels Xiquets del Serrallo de Tarragona.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè en valoro les ganes de treballar per la ciutat i d'acostar la política a tots els ciutadans”.

 

 

 

 

 

 

francesc blasco

 

 

 

 

 

 

9- El Francesc Blasco té 57 anys, és Graduat Social i titular de la consultoria laboral, fiscal i comptable Blasco Assessors. De caràcter honest, el Francesc és tècnic superior en sistemes de prevenció de riscos laborals, mediador del Tribunal Laboral de Catalunya i col·laborador amb editorials especialitzades en Dret Laboral. L’Ajuntament de Tarragona li va concedir el Diploma al Mèrit Civil de la ciutat.

 

Per què Ara Tarragona?

“Ara Tarragona, representa el que fa anys anava cercant com és un partit sense vicis adquirits, format per persones honestes i grans professionals en els seus camps que els uneix un únic objectiu, el millor per Tarragona”.

 

 

antonio alvarez

 

 

 

 

 

 

10- L’Antonio Álvarez, de 42 anys, actualment és treballador intern a l’administració local. Treballador, obert a la gent i molt sincer, és un reconegut veí al barri on viu: Camp Clar. Està molt implicat en totes les activitats relacionades amb els barris de Ponent i es preocupa per dinamitzar la vida als barris.

 

Per què Ara Tarragona?

“Per la implicació que ha demostrat aquest partit amb els diferents barris de la ciutat de Tarragona. Perquè no ens oblida, tots som Tarragona i no només el centre”.

 

 

 

 

georgina

 

 

 

 

 

11- La Georgina Faustino té 38 anys i és administrativa de procuradora. Malgrat ser tarragonina d’adopció, és sent la ciutat com a seva i afirmant que ARA no marxaria d’aquí. La Georgina és una persona positiva, treballadora i amb un gran sentit de la responsabilitat.

 

Per què Ara Tarragona?

“Sóc una enamorada de Tarragona des de ben petita i m’encanta la idea de poder treballar per fer-ne una ciutat tant o més bonica del que ara ja és”.

 

 

 

 

 

sixto duque

 

 

 

 

 

12- El Sixto Duque, de 32 anys, és professor i animador de salsa i ritmes llatins al Casino de Tarragona. Durant els últims 10 anys s’ha encarregat de “moure” la salsa a Tarragona. Organitza festes i esdeveniments pels amants del ball. Li agrada ajudar a que les persones desconnectin per una bona estona dels problemes que avui dia les hi envolten.

 

Per què Ara Tarragona?

“És un partit nou amb ganes de generar un canvi que tots esperem. Sóc tarragoní de barri i m’agrada la iniciativa de #totsSOMtarragona”

 

 

 

 

hector alvarez

 

 

 

 

 

13- L’Hèctor Álvarez té 45 anys, és Llicenciat en Dret i treballa com a advocat i assessor fiscal al seu propi gabinet. De caràcter tranquil i compromès, és un apassionat en l’organització d’equips. Per aquest motiu és l’actuat Secretari d’Organització d’Ara Tarragona.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè encarna la possibilitat de fer política de forma participativa i decidint des de Tarragona”.

 

 

 

 

 

 

angels llobet

 

 

 

 

 

14- L’Àngels Llobet Mallafré, de 57 anys, es titulada en Relacions Públiques i Protocol. Actualment és emprenedora i empresària. Molt organitzada, pràctica i gran improvisadora, el seu lema és que tot imprevist ha d’estar previst.

 

Per què Ara Tarragona?

"Pel tarragonisme pràctic i de primera mà que mostra Ara Tarragona"

 

 

 

 

 

 

carlota gaspar

 

 

 

 

 

15- La Carlota Gaspar Ferre té 23 anys i és la benjamina d’#ARAtarragona. Estudiant de Treball Social, és titulada com a Cuidadora de persones amb discapacitat física i psíquica. De caràcter transparent, racional i organitzat, està molt compromesa per reivindicar el valor i els drets de les persones grans i les persones amb discapacitats. Afirma no suportar les injustícies socials.

 

Per què Ara Tarragona?

“Estava cansada de conformar- me. De que guanyessin els de sempre i perdéssim nosaltres. Volia formar part d'un veritable canvi. D'una democràcia participativa i municipalista que no sigui només una utopia. ARA és hora de canviar les coses. Jo ja ho he decidit.”

 

 

 

pau palau

 

 

 

 

 

16- El Pau Palau té 20 anys i, com la Carlota, és el benjamí d’Ara Tarragona. És estudiant de preimpressió digital a l’Institut Pere Martell de Tarragona. Es defineix caràcter compromès amb Tarragona i en ajuda als més necessitats. El Pau és molt obert, li agrada parlar amb la gent i treballar per la ciutat que l’ha vist créixer.

 

Perquè ara Tarragona? 

“Perquè m'agradava el projecte que ara ja es una realitat i creia que podia portar el meu granet de sorra per canviar Tarragona”.

 

 

 

 

marina robert

 

 

 

 

 

17- La Marina Robert té 29 anys, graduada en psicologia i actualment treballant com a psicòloga clínica a Tarragona. De caràcter persistent, solidària i molt oberta a la gent, es defineix interessada en motivar i implicar a la part jove de Tarragona en el dia a dia de la ciutat.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè Ara Tarragona és un partit transparent, que va de cara i que suposa un canvi important per la ciutat”.

 

 

 

 

 

henry perez

 

 

 

 

 

18- El Henry Pérez té 34 anys i és estudiant d’història i escriptor amateur. De caràcter tenaç, dedicat i treballador, és un tarragoní de tota la vida que busca un canvi en la ciutat. Li agrada la lectura i li apassiona escriure.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè Ara Tarragona representa la nova fornada de ciutadans que creuen en el canvi que Tarragona necessita i això és un projecte que per si sol enamora als qui estimem Tarragona.”

 

 

 

 

 

modesto palleja

 

 

 

 

 

19- El Modesto Pallejà té 51 anys i treballa als Aparcaments Municipals de Tarragona com a agent d'aparcaments. Emprenedor, sociable i molt actiu al seu barri, Torreforta, és President de la Associació de Veïns Plaça 1 de Maig y Voltants de Torreforta.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè necessitava conèixer una força política que lluiti igual per la capital que pels barris, els quals sempre han estat abandonats. Crec que Ara Tarragona ho farà. També per la diversitat de la gent treballadora que composa aquest partit, sense polítics professionals”.

 

 

 

 

eva chavez

 

 

 

 

 

20- L’Eva Chávez té 39 anys i és mestressa de casa. Es defineix molt “dicharachera”, simpàtica, sincera però, sobretot, molt familiar. Veina del barri de Bonavista amb moltes ganes de treballar perquè torni la llum al barri, i no només un dia a la setmana.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè m’agraden les seves bases i crec que Ara Tarragona és l’única oportunitat per millorar la qualitat de vida al barri de Bonavista i a tots els barris de Ponent”.

 

 

 

 

 

nil hierro

 

 

 

 

 

21- El Nil Hierro, de 39 anys, és llicenciat en Dret i actual advocat al gabinet tarragoní VAHUSARI. De caràcter empàtic, extravertit, decidit i sincer, aquest tarragoní de tota la vida (TTV) és declara amant de la ciutat, aficionat a la fotografia, la música, el teatre i gran defensor dels animals.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè vaig adonar-me que, malgrat tot el que estimo la meva ciutat, realment mai no havia fet res important per ella i ARA he cregut que és el moment per donar aquest pas i fer-ho des d'on millor es pot fer, des de dins, a l'Ajuntament”.

 

 

 

 

eli reyes

 

 

 

 

 

22- L’Eli Reyes té 35 anys, llicenciada en Dret i graduada en Dret Mediambiental, actualment treballa com a advocada per compte propi. Empàtica, sincera i compromesa, és voluntària a la protectora d’Animals de Tarragona, amant de la literatura i de la filosofia.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè és un projecte que em fa creure de nou en la política. M’ha tornat la il·lusió de creure que canvi és possible”.

 

 

 

 

 

angeles begueria

 

 

 

 

 

23- La Mari Àngels Begueria Vera té 42 anys, és Graduada Social i actualment consultura laboral a CE Consulting Empresarial. De caràcter entusiasta, idealista i molt compromesa, considera importantíssim escoltar les opinions dels demés i, sobretot, poder ajudar a les persones.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè penso que hi ha d’haver una altra manera de fer les coses, més senzilla i que arribi a tothom, fent-nos la vida més fàcil”.

 

 

 

 

 

angel fernandez

 

 

 

 

 

24- L’Ángel Fernández de 55 anys, és Tècnic Superior en Activitats Tècniques i Professionals i treballa en vigilància de Conservació i Explotació de Carreteres i Control de Qualitat en Obres, al Ministeri de Foment. L’Àngel és esportista, noble, just i destaca per no suportar les injustícies ni les desigualtats.

 

Per què Ara Tarragona?

“Per la seva política de ciutat però sobretot de barris. M’agrada la gent que forma el grup d’Ara Tarragona”.

 

 

 

 

 

 

diego echenique

 

 

 

 

 

 

25- El Diego Echenique té 37 anys, és ballarí professional director de l’escola Báilame Tarragona i també professor al programa televisiu “Mira Quién Baila”. Perseverant i treballador, no pot deixar de fer una cosa si s’ha proposat un objectiu.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè aposta pels tarragonins, la gent el carrer, escolta les seves opinions i és un projecte local”.

 

 

 

 

 

chechu rivero

 

 

 

 

 

26- El Chechu Rivero, de 52 anys, és Pèrit Judicial Immobiliari i membre de l’Associació Professional de Ciències de la Valoració. Agradable, responsable i de molta capacitat analítica, és un gran aficionat a la cultura, per aquest motiu pertany a la Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè crec que és moment d’un canvi a Tarragona i aquesta nova formació és l’alternativa que ho pot aconseguir”

 

 

 

 

 

anna fontbona

 

 

 

 

 

27- L’Anna Fontbona té 41 anys i és titulada en imatge personal. De caràcter sincera, responsable i lluitadora, l’Anna és una persona amb molta empatia vers els més desfavorits. Respectuosa amb el medi ambient i plena defensora dels animals. Es declara amant de Tarragona.

 

Per què Ara Tarragona?

“Perquè m’agraden els ideals que té el partit, respecta i engloba totes les ideologies perquè la seva única prioritat és Tarragona”.

 

 

 

 

 

ignasi guillo

 

 

 

 

 

Suplent 1- L’Ignasi Guilló Gallego, de 44 anys, és Enginyer Industrial i treballa com a cap a un despatx d’enginyers a Tarragona. Sincer, directe i responsable, es declara gran aficionat a la tecnologia i al tir amb arc.

 

Per que Ara Tarragona?

“Perquè m’agradaria que les coses, sobretot a l’administració, es fessin d’una manera molt més simple i senzilla, sense posar traves als ciutadans i aprofitant les tecnologies del temps que ens ha tocat viure”

 

 

 

 

 

marina pedrosa

 

 

 

 

 

Suplent 2- La Marina Pedrosa té 23 anys, té estudis d’Administració i actualment treballa com a caixera al Leroy Merlin. De caràcter lluitadora i noble, és molt fidel als seus principis. Amant dels animals, fa més d’un any es va convertir al veganisme. És fanàtica de la lectura i de la música.

 

Per què Ara Tarragona?

Sempre he estat molt apolítica, però he vist en aquesta formació una oportunitat perquè tant barris de Tarragona com el centre tinguin les mateixes oportunitats.

 

 

 

 

 

juanjo rivelles

 

 

 

 

 

 

Suplent 3- El Joan Josep Rivelles, de 44 anys, és auxiliar administratiu actualment en l’atur. Amic dels seus amics, és de les persones més actives al partit sent molt participatiu sobretot a les carpes i en qualsevol acte.

 

Per què Ara Tarragona?

“Considero a Tarragona com la millor ciutat per viure i, si algú pot aconseguir-ho, és Ara Tarragona”.

 

 

 

 

 

sara morales

 

 

 

 

 

Suplent 4- La Sara Morales té 30 anys, Diplomada en Turisme i Tècnica Superior en Informació i Comercialització Turística, actualment treballa com a recepcionista a un hotel de la província. De caràcter alegre i sincera, l’apassiona viatjar i llegir, per ampliar els seus coneixements i conèixer noves cultures.

 

Per què Ara Tarragona?

“Crec en Ara Tarragona perquè són els ciutadans de carrer els qui millor saben què necessita la seva ciutat. I el projecte d’Ara sap conjugar perfectament la conservació de la cultura, la identitat i el patrimoni amb el progrés i el nostre benestar".

 

 

 

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand