Publicat el 30 Desembre 2014

Tarragona, la ciutat que enamora. La ciutat de l’eterna primavera. Tots sabem el potencial que tenim a la nostra ciutat, les possibilitats infinites d’atreure turisme i inversors, la magnífica situació sobre la Mediterrània i sobretot el tarannà d’una població que sempre ha estat orgullosa de la seva gent.

Amb el pas del temps, amb el passotisme dels qui ens han governat i diferents actes de dubtosa eficiència, ens han fet arribar a un punt a on la nostra ben estimada ciutat es troba en crisi, ferida de mort i última d’una llarga cua de ciutats i pobles que ens han passat per davant sense que ningú hagi fet res per impedir-ho.

Tarragona està oblidada, bruta i deficient d’infraestructures necessàries. I que fem tots nosaltres? La resposta és ben senzilla, només queixar-nos.

 

Amb això no s’aconsegueix fer una ciutat millor, no s’aconsegueix res! És veritat que la ciutadania està cremada amb els anteriors governs, és ben cert que aquests governs no han fet tot el què es podria fer, ja sigui perquè han estat censurats per alguna banda o perquè no han volgut.

 

És el que tenen els grans partits, dependències de fora. Això per no entrar en terrenys banyats de corrupció que donarien per a mil i un articles més a dia d’avui.

Tots sabem el que necessita aquesta ciutat i no és precisament més frases del tipus de “això s’ha de canviar” o “el que necessitem seria…”. És l’hora d’impulsar aquest canvi i tornar a donar a la nostra ciutat l’alè que ha tingut des de temps immemorables.

Tarragona es mereix més de tots nosaltres i no hem de deixar-la en mans dels que ja ens han demostrat que en un examen de govern municipal com a molt aprovarien amb un suficient. HEM DE SER EXCEL·LENTS!

 

Ara Tarragona no ha nascut per ser una agrupació més ni per passar per aquí sense pena ni glòria. Ara Tarragona ha nascut per demostrar als tarragonins i tarragonines que es pot canviar, que ja estem farts de veure com es vulnera casa nostra, que ja n’hi ha prou i que és l’hora d’obrir els ulls, que hi ha gent que fa política i a la vegada vol millorar allò pel que treballa. Estem farts de com ens han deixat la ciutat i continuem votant als mateixos que ens han portat a aquesta situació. Perquè els tornem a votar? És que tenim por del canvi?

L’ésser humà té una cosa privilegiada, el seu cervell. Un estri que ens permet aprendre del nostre passat i dels nostres errors i que ens fa evolucionar.

Fa dos mil anys August va decidir quedar-se dos anys a Tàrraco per engrandir-la i posar-la al nivell que es mereix. Ara toca fer-la renéixer i no tornar a caure en els mateixos errors. Tarragona mereix el millor de tots nosaltres.

Tarragona torna’ns a enamorar. Ho aconseguirem!

Emili Rivelles
President Ara Tarragona

 

Troba-ho als mitjans:

República Checa

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand

Subscriu-te a les nostres notiícies

Ara Tarragona

Ara Tarragona és el nou partit municipal enfocat a realitzar una política totalment local i independent per Tarragona.

La situació de la ciutat necessita que un grup treballi per la privilegiada localitat que tenim, sense línies establertes des de partits dʼàmbit nacional o estatal.

Els principis dʼAra Tarragona són la transparència, la sinceritat, la transversalitat, lʼeficiència i el treball eficaç i col·laboratiu.

Ara Tarragona és una suma de persones, joves i emprenedores, disposades a treballar per la nostra ciutat i, sobretot, esforçar-nos en millorar i projectar la meravellosa terra que tenim.