Publicat el 31 Gener 2015
Imprimeix

Coloms balc

 

L'electoralisme es ben fàcil de definir. És la capacitat que tenen els partits de l'alcaldia per emprenyar els ciutadans amb obres i “moviments tàctics” amb un únic propòsit: aconseguir vots de manera desesperada. Aquest és el moviment que a fet el nostre ajuntament amb una iniciativa bastant rara des de el nostre punt de vista.

“Tarragona Via Neta”, l'eslògan de la ciutat per a la neteja, ha esdevingut un lema contradictori. Des de l'ajuntament han fet un nou programa perquè Tarragona esdevingui una ciutat molt neta en el termini de quatre mesos. La volen netejar a fons, de dalt a baix perquè la ciutadania la pugui gaudir.

Quatre mesos; no es exactament el temps que queda per a les municipals? Aquí està la trampa. No volen netejar la nostra ciutat perquè s'ho mereix, la volen netejar per recaptar vots! Una vergonya de govern es aquell que només actua quan la situació convé i no perquè els seus ciutadans visquin millor. Això s'hauria d'haver fet des del primer dia de govern; ja que recordem: som capital de província i Patrimoni de la Humanitat!

 

Gespa

Tarragona no només ha d’estar neta quan arriben les eleccions, ni només s’han de fer obres per recaptar vots, ni han

de sortir a preocupar-se dels barris quan necessiten el seu suport per mantenir el seu efímer sistema de govern.

La ciutat ha de estar neta cada dia, han de fer-se reformes a les seves infraestructures durant els quatre anys de govern i s'ha de parlar amb tots els ciutadans del terme municipal cada dia del mandat. Tarragona som tots, la ciutat no acaba al Francolí com molts a vegades pensen.

Els barris de Tarragona comporten una població a tenir en compte. El 2014 el sector centre de la ciutat (Centre, Part Alta, Llevant i Serrallo) sumava el 45% de la població de la ciutat (132200 hab.), i tots els barris des de la Mora a Sant Pere i Sant Pau i fins a Bonavista sumen el 55% dels habitants restants. Els números parlen per si sols. Tarragona té més habitants fora del centre que a dins.

“Tarragona neta i polida quan convé i els barris escoltats quan interessa”, aquest ha estat el procediment que han seguit els governs convergents i socialistes durant els darrers anys i és el que Ara Tarragona vol denunciar. Aquestes tasques tant importants per a ells en dates electorals son els que des de el nostre partit volem reclamar perquè esdevinguin tasques diàries.

 

 

 

 

Emili Rivelles

President d’Ara Tarragona

 

Troba-ho als mitjans:

Tarragona 21

Tot Tarragona

Circ de Tarragona

La república Checa

 

 

 

 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand

Subscriu-te a les nostres notiícies

Ara Tarragona

Ara Tarragona és el nou partit municipal enfocat a realitzar una política totalment local i independent per Tarragona.

La situació de la ciutat necessita que un grup treballi per la privilegiada localitat que tenim, sense línies establertes des de partits dʼàmbit nacional o estatal.

Els principis dʼAra Tarragona són la transparència, la sinceritat, la transversalitat, lʼeficiència i el treball eficaç i col·laboratiu.

Ara Tarragona és una suma de persones, joves i emprenedores, disposades a treballar per la nostra ciutat i, sobretot, esforçar-nos en millorar i projectar la meravellosa terra que tenim.