Publicat el 07 Maig 2015

 

ARA és el moment present. ARA és quan estimem, quan gaudim, quan patim i també quan plorem. ARA és, doncs, realment quan vivim. 

El futur no existeix, ja que és tan sols un miratge, una expectativa plena de bons auguris i en ocasions de desgràcies que estem convençuts arribaran. El cert és que avui, ARA, se’ns confirma o desvirtua tot allò que vam pensar en algun moment que ocorriria. Pel contrari, el passat hauria de limitar-se a ser un recull de records ben emmagatzemats i categoritzats de la manera més objectiva possible per, d’aquesta manera, optimitzar les experiències adquirides per evolucionar i fer cada cop millor les coses.

Tanmateix, les emocions, segrestadores de la realitat que un dia vam viure, en els distorsionen i ens els reprodueixen constantment en forma, principalment, de por i, en d’altres ocasions, d’il·lusió insostenible. Tot plegat molt complexe.

És per això que ARA és el moment i AQUÍ ha de ser el lloc. Centrem-nos en el què estem vivint en aquest instant i focalitzem els nostres esforços en l’indret on ens trobem. Si errem en el moment i en el lloc cometrem l’error de fer cas als records adulterats del passat o ens deixarem emportar per la por del futur. I si, de la mateixa manera, no ens centrem allí on realment som i ho fem en algun indret allunyat caurem en el parany de permetre que les nostres decisions les prenguin altres quan, en tot cas, hem de ser nosaltres qui assumim aquesta responsabilitat.

Aquest és el veritable poder de l’ARA i Tarragona el necessita. Ja ha arribat el moment de que prengui consciència de sí mateixa i deixi de mirar al passat i no es perdi en el futur, doncs mentre fa això la ciutat segueix aturada, impassible, i, d’altra banda, Tarragona també ha de deixar de mirar enfora, a Barcelona o Madrid o on sigui, i prendre les decissions per sí mateixa, amb caràcter i amb prou personalitat per deixar a un costat el què pensaran els de més enllà. 

Tots volem viure i Tarragona també ho vol, de fet ho està demanant a crits. ARA, és doncs, el moment d’alliberar-la i permetre que així sigui.

 

Nil Hierro
Advocat

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand

Subscriu-te a les nostres notiícies

Ara Tarragona

Ara Tarragona és el nou partit municipal enfocat a realitzar una política totalment local i independent per Tarragona.

La situació de la ciutat necessita que un grup treballi per la privilegiada localitat que tenim, sense línies establertes des de partits dʼàmbit nacional o estatal.

Els principis dʼAra Tarragona són la transparència, la sinceritat, la transversalitat, lʼeficiència i el treball eficaç i col·laboratiu.

Ara Tarragona és una suma de persones, joves i emprenedores, disposades a treballar per la nostra ciutat i, sobretot, esforçar-nos en millorar i projectar la meravellosa terra que tenim.