Publicat el 26 Març 2015

 

 

ARA, a l’ombra de la tan comentada “Llei de Patrimoni Immaterial " que amenaça amb retornar el vell art de la tauromàquia a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) per decret llei, puc percebre un intens revifament de tot allòque definim com a política cultural. I amb el desmesurat propòsit de canviar una dinàmica negativa que arrosseguem des de fa la pila d’anys, vull contribuir aportant idees i projectes que formen part de la nostra fulla de ruta.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand

Subscriu-te a les nostres notiícies

Ara Tarragona

Ara Tarragona és el nou partit municipal enfocat a realitzar una política totalment local i independent per Tarragona.

La situació de la ciutat necessita que un grup treballi per la privilegiada localitat que tenim, sense línies establertes des de partits dʼàmbit nacional o estatal.

Els principis dʼAra Tarragona són la transparència, la sinceritat, la transversalitat, lʼeficiència i el treball eficaç i col·laboratiu.

Ara Tarragona és una suma de persones, joves i emprenedores, disposades a treballar per la nostra ciutat i, sobretot, esforçar-nos en millorar i projectar la meravellosa terra que tenim.