Publicat el 07 Maig 2015

 

ARA és el moment present. ARA és quan estimem, quan gaudim, quan patim i també quan plorem. ARA és, doncs, realment quan vivim. 

El futur no existeix, ja que és tan sols un miratge, una expectativa plena de bons auguris i en ocasions de desgràcies que estem convençuts arribaran. El cert és que avui, ARA, se’ns confirma o desvirtua tot allò que vam pensar en algun moment que ocorriria. Pel contrari, el passat hauria de limitar-se a ser un recull de records ben emmagatzemats i categoritzats de la manera més objectiva possible per, d’aquesta manera, optimitzar les experiències adquirides per evolucionar i fer cada cop millor les coses.

Llegeix més...
 
Publicat el 14 abril 2015

 

Durant les últimes setmanes hem escoltat (i continuarem escoltant en les properes) diferents propostes per donar-li sentit a l’edifici del Banc d’Espanya, propietat de l’Ajuntament de Tarragona i abandonat des de fa 10 anys.

Algunes propostes no acaben de ser enteses per la ciutadania, com ara la instal·lació d’un museu de la química. Consti que no em sembla malament que un dels principals factors econòmics del camp de Tarragona, com és la química, tingui el seu estai museístic, però no crec que l’edifici del Banc d’Espanya sigui el lloc adient.

Llegeix més...
 
Publicat el 26 Març 2015

 

 

ARA, a l’ombra de la tan comentada “Llei de Patrimoni Immaterial " que amenaça amb retornar el vell art de la tauromàquia a la Tàrraco Arena Plaça (TAP) per decret llei, puc percebre un intens revifament de tot allòque definim com a política cultural. I amb el desmesurat propòsit de canviar una dinàmica negativa que arrosseguem des de fa la pila d’anys, vull contribuir aportant idees i projectes que formen part de la nostra fulla de ruta.

Llegeix més...
 
Publicat el 05 Febrer 2015

 

Llevant: ciutat de repòs i mancances, conseqüències de 'Barcelunya'

Aquest és un d'aquells casos en què les necessitats de la ciutat es veuen menyspreades pels interessos dels grans partits. La ciutat de repòs i vacances de la zona de llevant, un complex de 14 hectàrees a només 200 metres de la Platja Llarga, es troba en desús des del desembre de 2011 gràcies a la mala gestió de la Generalitat i a la falta de força de l'Ajuntament de Tarragona a l'hora de posicionar-se sobre el futur d'aquest complex.

Llegeix més...
 

Pàgina 1 de 3

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand

Subscriu-te a les nostres notiícies

Ara Tarragona

Ara Tarragona és el nou partit municipal enfocat a realitzar una política totalment local i independent per Tarragona.

La situació de la ciutat necessita que un grup treballi per la privilegiada localitat que tenim, sense línies establertes des de partits dʼàmbit nacional o estatal.

Els principis dʼAra Tarragona són la transparència, la sinceritat, la transversalitat, lʼeficiència i el treball eficaç i col·laboratiu.

Ara Tarragona és una suma de persones, joves i emprenedores, disposades a treballar per la nostra ciutat i, sobretot, esforçar-nos en millorar i projectar la meravellosa terra que tenim.