Publicat el 21 Maig 2015
Imprimeix

 

Ara Tarragona ha celebrat aquest vespre de dijous el seu segon míting electoral de final de campanya, aquesta vegada al centre de la ciutat, al Passeig de les Palmeres, amb un centenar de persones. Amb aquest ja són dos els mítings finals de campanya celebrats pel grup independent. Abans del míting, durant tota la tarda, un grup de membres d’Ara Tarragona ha estat present al Passeig de les Palmeres amb una carpa informativa del partit. Al voltant de dos quarts de nou del vespre, la música que ambientava la zona ha parat per donar pas als membres d’Ara Tarragona, en total quatre, que han acompanyat en el seu discurs al candidat a l’alcaldia Emili Rivelles.

 La primera en intervenir ha estat la Maria Andreu, número 7 a la llista electoral d’Ara Tarragona reclamant un canvi d’actitud dels ciutadans envers la política. Tal com ha afirmat: “estimo la meva ciutat i per això crec que la millor teràpia per arreglar la situació actual és amb més compromís, més implicació i més interès”. El número 6 de la llista, David Serra, ha fet un parlament reclamant els mateixos drets per tots els tarragonins, “des de Ponent a Llevant i des de Sant Salvador fins al Serrallo, som un projecte on hi ha realitat, habilitat i intel·ligència”.

Seguidament ha intervingut el Joan Boronat, amb un discurs irònic, ha criticat els personatges polítics actuals i ha recalcat el fet que “Ara Tarragona té programa, idees i iniciatives; no amaguem les sigles darrere d’un candidat ni un candidat darrere d’unes sigles”. Pep Manresa, número 2 d’Ara Tarragona i antic membre de CDC, ha afirmat trobar en Ara Tarragona “un nou partit polític en el que he trobat amics i gent compromesa de veritat per treballar en la meva ciutat”.

Emili Rivelles, candidat a l’alcaldia de Tarragona el proper 24 de maig, ha tancat l’acte afirmant que “per primer cop, en molts anys, els tarragonins tenen oportunitat d’apostar per un partit que neix i treballa únicament des de Tarragona i per Tarragona. Els tarragonins tenen l’ocasió de no tornar a apostar per totes aquelles altres opcions que ja han governat i ja han fracassat; ARA és el moment de fer un canvi i no condemnar a la ciutat 4 anys més en la ciutat que viu”.

El d’aquest vespre al Passeig de les Palmeres és l’últim míting que fa Ara Tarragona al centre de la ciutat abans de les eleccions del proper diumenge. El proper divendres, 22 de maig, els municipalistes celebraran el míting final de campanya a la Mora, barri de Llevant.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand