Publicat el 21 Maig 2015
Imprimeix

 

Veremonte ha anunciat que dóna un pas enrere i podria abandonar el projecte del BCN World. Ara Tarragona lamenta molt aquesta decisió; el seu candidat a l’alcaldia de Tarragona, Emili Rivelles, ha afirmat que “una vegada més és una promesa que no es complirà. Amb aquestes accions juguen amb la il·lusió de la gent creant expectatives de llocs de treball que no arribaran”.

Emili Rivelles defensa que el territori no es mereix aquest tracte : “ja se’l va menystenir, primerament, imposant el nom de ‘Barcelona’ a com s’anomenaria el resort.

Després es va modificar per BCN, però al cap i a la fi és el mateix. Això no és Barcelona, és Tarragona. ”També, amb aquesta decisió, Ara Tarragona lamenta que suposa, una vegada més, que les inversions promeses no arribin mai al territori. “Només portem o ens porten porqueria, nuclears i indústries contaminants. Quan sembla que són projectes interessants i que poden donar un gran impuls al nostre territori, al final es queden en promeses que mai arriben” ha sentenciat l’alcaldable Rivelles.

Ara Tarragona reclama explicacions a aquells grups que van recolzar el projecte com Convergència i Unió o el Partit Socialista. Rivelles demana que parlin i esclareixin “per què Veremonte fa un pas enrere, què ha passat i què pensen dir de tot aquest engany que, una vegada més, ha tingut a tot el territori distret durant 986 dies des de que es va anunciar el projecte i només ha generat il·lusions sense resultats”.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand