Publicat el 20 Maig 2015
Imprimeix

 

 

Ara Tarragona ha celebrat aquest vespre de dimecres el seu primer míting electoral de final de campanya al barri de Torreforta. En total, els municipalistes en faran tres mítings; els altres dos restants seran el proper dijous, 21 de maig, al Passeig de les Palmeres de Tarragona; i el míting de tancament de campanya el divendres, 22 de maig, al barri de la Mora a Llevant.

En aquest primer míting, Ara Tarragona ha comptat amb una exhibició de Kick Boxing i Muay Thai a càrrec del gimnàs Fighters Gym Team Reyes. En acabar, s’ha celebrat una masterclass de Booika per tots els assistents al míting. La classe de ball, semblant al Zumba, ha anat a càrrec de Ruth, professora a la “Escuela Báilame” de Tarragona.

En acabar els shows s’ha donat pas a les ponències a càrrec de membres d’Ara Tarragona. Primer ha intervingut la Cristina Barco, número 3 de la llista electoral. Barco ha presentat l’ideari del partit als veïns de Ponent tot recordant que “Ara Tarragona no rep directrius de Madrid o Barcelona per gestionar la nostra ciutat. Els del nostre equip no som polítics però ens presentem a les municipals per enterrar d’una vegada la vella forma de fer política”.

Cristina Barco ha donat pas a Emili Rivelles, candidat a l’alcaldia d’Ara Tarragona a les properes municipals del 24 de maig. Rivelles s’ha dirigit als veïns de Ponent directament reclamant un canvi necessari per la ciutat de Tarragona, on fins ara “els barris estan considerats com a quelcom extern a la ciutat i això no pot seguir així, tots som Tarragona i tots paguem els mateixos serveis. Implantarem brigades de d’intervenció ràpida de neteja a cada barri, augmentarem la seguretat a totes les zones amb policia de proximitat, acabarem amb els pisos pastera i dignificarem els carrers” ha sentenciat.

El d’avui a Torreforta ha estat el primer de tres mítings per tancar la campanya d’Ara Tarragona. Els municipalistes afirmen que “fent tres mítings donem al importància que es mereix a totes les zones de Tarragona”. Demà, a partir de les 20:30, es farà el següent míting al centre de Tarragona, al Passeig de les Palmeres

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand