Publicat el 28 Maig 2015
Imprimeix

 

 

Emili Rivelles, portaveu d’Ara Tarragona, ha manifestat aquesta tarda que malgrat no haver obtingut representació a l’ajuntament estan contents i orgullosos amb els resultats obtinguts en les darreres municipals: “Partíem amb desavantatge perquè érem l’únic partit que havia de donar a conèixer la seva marca, les seves sigles i havia d’explicar perquè es presentava a les eleccions. Vam començar molt tard i la campanya ha estat més intensa i molt més dura que per la resta. Hem tingut menys recursos i menys impacte mediàtic”.

Llegeix més...
 
Publicat el 22 Maig 2015
Imprimeix

 

Ara Tarragona ha celebrat el seu míting de final de campanya a La Mora, un dels barris de Llevant de Tarragona. Aquest ha estat el tancament de tres mítings amb els que els municipalistes han volgut donar importància a tots els indrets de la ciutat. En aquest final de campanya han participat la Cristina Barco, número 3 de la llista electoral; la Cristina Abellán, número 5 i veïna de la Mora; i el candidat a l’alcaldia de Tarragona Emili Rivelles. Des d’Ara Tarragona han reclamat que els de Llevant són uns barris que pateixen problemes molt importants des de fa anys que no permeten als veïns que hi viuen sentir-se ben tractats i cuidats.

Llegeix més...
 
Publicat el 21 Maig 2015
Imprimeix

 

Ara Tarragona ha celebrat aquest vespre de dijous el seu segon míting electoral de final de campanya, aquesta vegada al centre de la ciutat, al Passeig de les Palmeres, amb un centenar de persones. Amb aquest ja són dos els mítings finals de campanya celebrats pel grup independent. Abans del míting, durant tota la tarda, un grup de membres d’Ara Tarragona ha estat present al Passeig de les Palmeres amb una carpa informativa del partit. Al voltant de dos quarts de nou del vespre, la música que ambientava la zona ha parat per donar pas als membres d’Ara Tarragona, en total quatre, que han acompanyat en el seu discurs al candidat a l’alcaldia Emili Rivelles.

Llegeix més...
 
Publicat el 21 Maig 2015
Imprimeix

 

Veremonte ha anunciat que dóna un pas enrere i podria abandonar el projecte del BCN World. Ara Tarragona lamenta molt aquesta decisió; el seu candidat a l’alcaldia de Tarragona, Emili Rivelles, ha afirmat que “una vegada més és una promesa que no es complirà. Amb aquestes accions juguen amb la il·lusió de la gent creant expectatives de llocs de treball que no arribaran”.

Emili Rivelles defensa que el territori no es mereix aquest tracte : “ja se’l va menystenir, primerament, imposant el nom de ‘Barcelona’ a com s’anomenaria el resort.

Llegeix més...
 
Publicat el 20 Maig 2015
Imprimeix

 

 

Ara Tarragona ha celebrat aquest vespre de dimecres el seu primer míting electoral de final de campanya al barri de Torreforta. En total, els municipalistes en faran tres mítings; els altres dos restants seran el proper dijous, 21 de maig, al Passeig de les Palmeres de Tarragona; i el míting de tancament de campanya el divendres, 22 de maig, al barri de la Mora a Llevant.

Llegeix més...
 

Pàgina 1 de 10

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

I understand